Csoportos fotóoktatás

A leghatékonyabb, leggyorsabb módja a szükséges alap tudás megszerzésének!

Az internet tele van ingyenes oktatóanyaggal, és magyarul is több tucat online és személyes tanfolyam elérhető. Hogy jövök én ahhoz, hogy fotózást oktassak, és egyébként is, minek még egy ilyen kurzus?

Mindenki más. Különböznek az igényeink, a lehetőségeink, és a képességeink. Ahogy lehet választani rengeteg fényképezőgépet, van sokfajta okostelefon, a tv-ben és az interneten is mindenki megtalálhatja a neki tetsző filmsorozatokat, úgy a fotózásról is sokféleképp lehet beszélni. És ahogy mindenkinek meg lehet találni a neki megfelelő fényképezőgépet, sorozatot, okostelefont, remélhetőleg megtaláltad a megfelelő fotóoktatást!

Eszenyi Viktor

fotográfus

Amiről szó lesz

Rövid történelem

Hogyan jutottuk el oda, hogy már a zsebünkben lévő telefonban is jobb fényképezőgép lapul, mint amikkel a 20. század legjobb fényképeit készítették?

Elmélet

Kis matek és fizika, amit nem lehet megúszni ha kicsit is komolyan veszed a dolgot, de szemléletes, egyszerű, szórakoztató formába öntve, újszerűen tálalva.

Az eszközökről és módszerekről

Fényképezőgépek, objektívek, állványok, vakuk, szűrők… Segítség a “Milyet vegyek?” és “Hogyan csináljam?” kérdések megválaszolásához.

Utómunka

Ingyenes és fizetős szoftverek, számítógépen és telefonon.

Tippek, trükkök, gyakorlat

Azonnal felhasználható praktikák, hogy a legjobb képek készüljenek.

És ami neked fontos!

Nem a fix tananyag a lényeg, hanem hogy megtanuld és megértsd azt, ami igazán érdekel! 

Ha már minden internetes oktatást megnéztél, ha már ezerszer hallottad ugyanazt ugyanúgy, de még mindig nem érted, segítek!

 

 

Igényfelmérő űrlap

Válaszd ki a helyzetednek legmegfelelőbb állításokat (többet is pipálhatsz)

Hozzájárulás adatkezeléshez

Hozzájárulás email fogadásához

7 + 3 =